Naši proizvodi

Malvazija
Sorta grožđa: malvazija istarska
Kategorija: suha vina
Vinogorje: Hrvatska, Istra
Opis vina: Vino proizvedeno iz sorte malvazije, tradicionalne istarske sorte. Žute je boje, dominantnog svježeg cvjetno-voćnog mirisa. Okusom je suho u ustima, punoga tijela, sa savršeno balansirajućim omjerom alkohola i svježine. Lijepo se sljubljuje sa raznim jelima, posebice ribom, bijelim mesom i našim poznatim tartufom.


Teran
Sorta grožđa: teran
Kategorija: suha vina
Vinogorje: Hrvatska, Istra
Opis vina: Teran, uz malvaziju, predstavlja staru autohtonu istarsku sortu. Riječ je o suhom vinu, snažnog karaktera, kojega odlikuje izrazito intenzivna aroma i tamna, rubin-crvena boja, uz odsjaj ljubičaste. Visok sadržaj kiseline i specifična intenzivna aroma daju pun i trajan okus u ustima, a mirisom podsjeća na šumsko voće, sa notama višnje, kupine i maline. Odlično se slaže sa istarskim pršutom i mesnim jelima, a posebno divljači.

Merlot
Sorta grožđa: merlot
Kategorija: suha vina
Vinogorje: Hrvatska, Istra
Opis vina: Sortu merlot odlikuje rubin-crvena boja sa tonovima ljubičaste. Ovo skladno, suho vino bogato je kiselinama i ukupnim alkoholom, a prati ga ugodna voćna i začinska nota. Bogatog je i skladnog tijela, plemenite osobnosti, a okusom savršeno odgovara pršutu, sirevima, crvenom mesu i divljači.

Muškat
Sorta grožđa: muškat žuti
Kategorija: poluslatka vina
Vinogorje: Hrvatska, Istra
Opis vina: Muškat je jedinstvena, nježna i romantična sorta, posebne slamnato-žute boje sa odsjajima zlatne. U ustima je izrazito ugodne, slatke arome. Bogatog je mirisa i izrazito aromatično, sa notama svježeg voća, agruma i meda. Karakterno razigrano vino, slatkastog, ali istovremeno i osvježavajućeg prizvuka. Kao takvo, idealno se slaže uz deserte i slastice, ali i kao aperitiv.

Maslinovo ulje
Juričić Selection je višesortno ekstra djevičansko maslinovo ulje koje predstavlja idealnu kombinaciju sorti Leccino, Pendolino, Oblice i Istarske bjelice. Intenzivno je zelene boje i prekrasnog mirisa, a umjerenošću i ravnotežom gorčine i pikantnosti predstavlja skladnu kombinaciju koja rezultira bogatstvom mirisa i okusa ploda masline.

OPG Vina Juričić
Bartići 2,
52220 Labin, Istra, Hrvatska
+385 98 302 355
Naš OPG dolazi iz Labina (Bartići) u Istri. Trenutno se bavimo proizvodnjom i prodajom vina, maslinovog ulja i lavandinog ulja. U ponudi imamo šest sorti vina (malvazija, chardonnay, teran, merlot, merlot rose i muškat žuti), a naše maslinovo ulje predstavlja selekciju četiri sorte maslina (leccino, pendolino, oblica i istarska bjelica). Za sva pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte telefonskim putem ili putem e-mail adrese 🙂